Gratis verzenden bij bestellingen vanaf €50

Bij bestellingen vanaf €50 bieden wij u gratis verzending aan. We begrijpen hoe belangrijk het is om kosten te besparen, vooral bij grote projecten. Daarom stellen we deze geweldige mogelijkheid ter beschikking. Of u nu kiest voor een gevouwen of opgerolde set, zodra u de waarde van €50 bereikt, profiteert u van gratis verzending.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00!

Geen verborgen- of opstartkosten

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over extra opstartkosten. Wij hechten waarde aan transparantie en eerlijkheid als het gaat om prijzen. Daarom betaalt u bij ons alleen voor de werkelijke prints die u nodig heeft, zonder verborgen verrassingen of onnodige kosten. Door geen opstartkosten in rekening te brengen, willen we ervoor zorgen dat u volledige controle heeft over uw budget en precies weet waar u voor betaalt. Of u nu één enkele tekening of een hele set bestelt, u kunt erop vertrouwen dat u alleen betaalt voor de daadwerkelijke prints.

Waarom bouwplanafdrukken.be

 • Gratis verzending bij bestellingen boven € 50

 • Watervaste tonerpearls met glanscoating
 • Keuze uit diverse papiersoorten of waterproof, scheurvast, vouw- en beschrijfbaar TYVEK®
 • Altijd een track-and-trace code
 • Geen onverwachte kosten

 • Alles uit eigen productie
 • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden

Verzend opties: geplooid of opgerold in envelop of doos

Wij bieden u twee handige verzendopties voor uw bouwplannen: geplooid of opgerold. Geplooide tekeningen tot een totaalgewicht van 400 gram worden verzonden in een envelop. Voor gewichten boven de 400 gram worden de tekeningen verzonden in een doos, omdat ze niet meer in een envelop passen. De kosten voor het verzenden van een pakket bedragen dan € 9,95. Bij opgerolde verzending worden de tekeningen zorgvuldig opgerold en verpakt in een stevige doos. Hoewel dit ook als een pakket wordt beschouwd, bedragen de kosten voor opgerolde verzending € 12,95. Deze prijs wordt bepaald door de afmetingen en niet zozeer door het gewicht.

Overzicht van de verzendkosten

 • Geplooid: € 9,95

 • Opgerold: € 12,95

 • Afhalen (Industrieweg 160A Best): Gratis

 • Bestellingen vanaf €50: Gratis

Voor 17.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden

Bij ons geldt: als u uw bestelling plaatst vóór 17.00 uur, zorgen wij ervoor dat deze dezelfde werkdag nog wordt verzonden. We begrijpen dat tijd cruciaal is bij bouwprojecten en we willen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk over uw bouwtekeningen beschikt. Zodra de zendingen zijn overgedragen aan de transporteur, hebben wij geen controle meer, maar al onze zendingen zijn voorzien van een track & trace-code, zodat u de zending kunt volgen. Meestal worden de zendingen binnen 24 uur geleverd, maar we kunnen geen 100% garantie geven, aangezien het daadwerkelijke transport buiten onze controle valt.

Voor 17.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden