Vanzelfsprekend behandelen wij uw orders met de grootste zorg in ons moderne machinepark, mocht u toch niet tevreden zijn over de geleverde maatwerk producten, waar specifieke bouwtekeningen onder vallen, proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. Neemt u daarom gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)499 700 266, mail ons op info@bouwplanafdrukken.nl en ook een chatbericht behoort tot de contactmogelijkheden.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bouwplanafdrukken.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Let wel dat bovenstaande enkel geldt voor onze accessoires, de bouwplannen welke een maatwerkproduct zijn vallen buiten deze herroepingsplicht & bedenktijd.

Bouwplannen die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.