Bij het afdrukken van bouwtekeningen en andere technische documenten gebruiken wij standaard DIN-A formaten. Dit betekent dat wij de door u aangeleverde tekeningen op 100% schaal afdrukken op het door u gekozen DIN-A formaat (bijvoorbeeld A0, A1, etc.). Als uw tekening een kleiner of afwijkend formaat heeft, wordt deze binnen het gekozen DIN-A formaat geprint en gevouwen.

Omdat wij de afdrukken niet op maat snijden, kan het voorkomen dat kleinere tekeningen binnen een groter DIN-A formaat vallen. Dit is volgens de standaardprocedure en valt binnen onze kwaliteitsnormen. Het kan dus zijn dat een kleinere tekening wat meer witruimte om zich heen heeft om uiteindelijk tot het gekozen DIN-A formaat te komen. Bij het machinaal vouwen kan het hierdoor ook voorkomen dat uw stempel of legenda niet netjes in het voorste deel gevouwen wordt, omdat u een afwijkend formaat heeft aangeleverd.

Wij bieden hiervoor geen oplossing of restitutie aan. Door uw bestelling bij ons te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Mocht u specifieke wensen of eisen hebben voor uw afdrukken, neem dan vooraf contact met ons op zodat wij kunnen kijken naar mogelijke alternatieven.