Wilt u dat uw bouplannen lang meegaan en goed leesbaar blijven én wilt u notities erbij kunnen schrijven? Laat uw bouwplannen dan afdrukken op TYVEK.

Als u dit heeft gedaan, ziet u direct wat het u precies gaat kosten om een bouwplannen op A0-formaat te drukken.

  • Gratis verzending bij bestellingen boven €50,00

  • Watervaste tonerpearls met glanscoating
  • Keuze uit diverse papiersoorten of waterproof, scheurvast, vouw- en beschrijfbaar TYVEK®
  • Altijd een track-and-trace code
  • Geen onverwachte kosten

  • Alles uit eigen productie
  • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden

Wat is TYVEK?

TYVEK is 100% synthetisch materiaal, gemaakt van non-woven polyethyleenvezels. Het materiaal lijkt veel op papier, maar is veel duurzamer dan gelamineerde bouwplannen. Officieel is TYVEK iets anders dan papier, ware het niet dat het materiaal in de volksmond vaak ‘waterproof papier’ wordt genoemd. TYVEK scheurt niet, is waterafstotend, waterdamp doorlatend en is door zijn soepelheid heel gebruiksvriendelijk. Hierdoor zijn uw afgedrukte bouwplannen makkelijk bij te snijden en op te vouwen. Zo kunt u uw bouwplannen altijd en overal veilig en gemakkelijk meenemen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadigingen en regen!

Goed om te weten: omdat TYVEK is gemaakt van synthetisch materiaal, is het niet egaal wit van kleur. Het materiaal heeft een zilveren/grijze glans en een gewoven textuur. Dit heeft geen invloed op de leesbaarheid van de bouwplannen.

De grootste voordelen van bouwplannen afdrukken op TYVEK

Waterafstotend

De vezels in TYVEK worden gesponnen en gebonden onder hoge druk en temperatuur, waardoor het materiaal zich als een thermoplastic gaat gedragen. Hierdoor bestaat TYVEK uit een hoge dichtheid en voorkomt dat er vloeistoffen via het oppervlak binnen kunnen komen.

Ademend

Er worden geen bindmiddelen gebruikt voor TYVEK, waardoor minuscule perforaties aanwezig blijven in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat waterdamp afgevoerd kan worden, maar water en andere vloeistoffen niet binnen kunnen dringen. Dit maakt TYVEK een goed ademend materiaal.

Weerstand

De vezels van TYVEK hebben een ingebouwde weerstand, waardoor gevaarlijke stoffen, zoals asbest, schimmels, glasvezel en lood, het materiaal niet kunnen binnendringen.

Sterk

De non-woven vezels van TYVEK worden willekeurig geplaatst en geperst voor superieure bestendigheid. Zo worden uw bouwplannen goed beschermd tegen scheurtjes en doorboringen.

Kwaliteit en Materiaalgebruik: Een Belangrijke Toelichting

Bij Bouwplanafdrukken.be streven we ernaar om producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. In het productieproces maken wij gebruik van Tyvek®, een innovatief geweven materiaal, bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Tyvek® combineert de beste eigenschappen van papier, film en stof, waardoor het uitermate geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de unieke eigenschappen van het door ons gebruikte materiaal. Door de geweven structuur van Tyvek® kan het voorkomen dat het oppervlak niet overal volledig glad is. Dit heeft als gevolg dat tijdens het drukproces de printkop direct in contact kan komen met deze kleine oneffenheden. Hoewel wij de hoogste kwaliteitscontroles hanteren, kan dit in uitzonderlijke gevallen leiden tot minimale onregelmatigheden, zoals kleine vlekken of vuildeeltjes op de afdruk.

Wij verzekeren u dat deze karakteristieken de duurzaamheid of functionaliteit van het product niet beïnvloeden. Ze zijn eerder een bewijs van het authentieke materiaalgebruik en de natuurlijke eigenschappen van Tyvek®.

Bij Bouwplanafdrukken.be zijn we toegewijd aan kwaliteit en innovatie, en kiezen we bewust voor materialen die niet alleen bijdragen aan de uitstraling en prestaties van onze producten, maar ook duurzaamheid bevorderen. Mocht u vragen hebben over ons productieproces of het gebruikte materiaal, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

bouwplannen printen op TYVEK

In onze online module uploadt u heel makkelijk PDF-bestanden met uw bouwplannen. Na het uploaden kunt u precies aangeven welk formaat bouwplan u op TYVEK wilt laten afdrukken. De formaten waar u uw TYVEK-bouwplan kunt laten afdrukken variëren van A2 tot diverse A0+++ -afmetingen.

Vóór 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!