InReal en Bouwplanafdrukken.be: Samen een Nieuwe Dimensie in Bouwbeleving

Stel u voor dat u door uw toekomstige project wandelt, voordat de eerste steen is gelegd. Dit is nu mogelijk, dankzij InReal, de pioniers in het projecteren van bouwtekeningen op ware grootte. Met trots kondigen wij, Bouwplanafdrukken.be, een exclusieve samenwerking aan met InReal.

Bij InReal wordt uw project in hun indrukwekkende studio in Nederland tot leven gebracht. Zij brengen uw bouwplannen niet alleen in een realistische, fysieke vorm, maar indien gewenst, verzorgen wij bij Bouwplanafdrukken.be het printen van deze hoogwaardige bouwtekeningen ook op papier.

Deze samenwerking opent een wereld van mogelijkheden: bij InReal kunt u diverse ruimtes in detail ervaren. U kunt ervoor kiezen om bij ons, Bouwplanafdrukken.be, de bouwplannen te laten printen, zodat ze bij deze ervaring aanwezig zullen zijn.

Deze innovatieve ervaring wordt door InReal aangeboden voor €295 voor het eerste uur, waarbij u momenteel profiteert van een introductiekorting van €50. Voor elk extra half uur rekenen zij slechts €100. Bezoek InReal in IJsselstein, waar zij zeven dagen per week op afspraak voor u klaarstaan om deze exclusieve service te leveren. Deze kosten zijn specifiek voor de diensten van InReal.

Stap in de toekomst van bouwontwerp met InReal – zij maken van uw project een tastbare realiteit!